Fietsen

Zaterdagochtend 10:00 – 12:00 | Op de openbare weg en incidenteel op het militair oefenterrein Vlasakkerscomplex, achter de Bernard Kazerne, Bachman Wuytierslaan 198 te Amersfoort

De fietstrainingen (racefiets) worden gegeven vanaf maart tot september. Vanaf de maand juni wordt deze training 1x per 2 weken omgezet in een zogenaamde “koppeltraining” waarbij het fietsen, het lopen en met name de wissel wordt getraind.

Beginnende fietsers zijn altijd welkom, het trainingsparcours is dusdanig dat een ieder op zijn eigen niveau kan trainen. BIJ DE FIETSTRAINING IS EEN GOEDGEKEURDE VALHELM VERPLICHT!

Fietslocatie:

Foto0316
Vlasakkerscomplex

Vlasakkerscomplex
Op het Vlasakkerscomplex is een groot wegenstelsel aangelegd voor het oefenen met het rijden met tanks en pantserwagens. Op dit wegenstelsel, in een schitterend, glooiend natuurgebied, mogen wij trainen. Uiteraard is er dan geen enkel ander verkeer; echt uniek! (Er is na de training géén gelegenheid tot douchen.)
In de maanden oktober t/m april wordt er geen fietstraining gegeven. Wel spreken leden regelmatig onderling af voor een training of tourtocht op de ATB (het ATB-en is op eigen risico).